riga med syster!

i måndags kväll började min och sofias resa! vi bodde över i sthlm i måndags natt för att på tisdag ta flyget till riga! vi bodde på ett jätte mysigt vandrarhem som låg jätte nära stan. resan var underbar, precis vad jag behövde! sol, shopping, mys, fikning och såklart lite ensam tid med världens bästa syster! :)

igår var det utgång! först var jag på gute med jonas, sen drog vi till hp där även goffe, jon, nadja och viktor och massa annat roligt folk var! :D idag har jag spenderat eftermiddagen i almedalen tillsammans med jossan, malin, pontus, jannike och jimmy. det blev solning och kubbspelande för hela slanten. Och självklart vann det bästa laget, TJEJERNA!

ikväll blir det en lugn kväll, har precis sett klart andra säsongen av heja björn och tänkte kolla lite film om ett tag. Ha det bra ♥

image265

morsdag

idag är det morsdag, och det ska jag fira med genom att åka hem till mormor med familjen och dit kommer även mina två mostrar och kusiner! :D

igår åkte jag, jon och viktor till slite för att hämta min mobil, hade glömt den i nadjas bil i torsdags. Sen åkte vi runt i slite ett tag, och sen bar det in till stan igen. P18 spelade match och jag var givetvis där och hejade på min lagkamrater :). vi vann med 6-1, jätte bra jobbat tjejer! kollade med anna, jon, viktor och goffe.
sen åkte jag och anna hem, åt pizza och myste framför eurovision. hämta sen systeryster vid båten! skönt att du är hemma igen älskling.


image263image264
världens bästa mamma!


sävefest

i torsdags var den sista sävefesten för terminen. hade förfest hemma och
jannike, matilda, therese och annie kom hit :). vi spelade ölspelet och kom snabbt i partystämning. sen var det hamplan som gällde!

image252image253image254image255image260image257

tack för kvällen tjejer! :)

give me strength

kvällen har spenderats med charlotte hemma hos henne. vi åt mat, kycklingpaj som hennes mamma gjort, sen kom malin förbi en snabbis innan hon skulle vidare. jag och charlotte gick då till atterdags och handlade, bla godis och chips, mums! :)
sen såg vi klart dum och dummare, en film som vi påbörjade se för någon dag sen när jag var där. riktigt rolig måste jag säga. sen skulle vi se I am legend, men självklart så somnade jag. under filmen kommer malin och ivan förbi och hälsar på och då vaknar jag till ett tag. sen när charlotte sätter på filmen igen somnar båda!


du är som ingen annan



plugg

har umgåtts med ida idag! :) vi gick på stan och så hann vi med ett antal fikapauser ;). Lisen gjorde oss sällskap, riktigt kul :D. jätte varmt och skönt väder idag, äntligen är solen och värmen tillbaka! JIPPIE!

kvällen har bestått av plugg, plugg, plugg och greys anatomy tittande. mår dåligt av allt pluggande! allt kommer på en gång. imorgon har jag småföretagande prov som jag måste ha MVG på för att kanske kunna få det i betyget. Och på fredag har jag prov i Information och layout + att jag ska skriva en dikt till svenskan och göra några uppgifter i samhällskunskapen.
Och imorgon kväll är det sävefest, så då lär det inte bli mycket pluggande, så efter skolan imorgon lär det bli råpluggande för min del.

nej, nu måste jag plugga igen. sen blir det att lägga sig någorlunda tidigt. PUSS

snart är vi tillsammans igen

image251

BARA 4 DAGAR KVAR NU TILLS DU KOMMER HEM OCH 6 DAGAR TILLS VI ÅKER! :)

LEDIG!

och när jag vaknade imorse var det sol! :) ledig+sol, kan det bli bättre? NEEEJ!
så efter frukosten la jag mig ute i gräset för att sola, blev lite mer än 1 timme, riktigt skönt. sen var det dags att göra sig iordning för att åka till skolan för att träffa emma. hon åker till mallorca idag, så var tvungen att säga hejdå.
Sen fick jag sällskap av charlotte på stan, riktigt uppskattat :) vi lämnade tillbaka kläder, la undan kläder&skor fler dagar, hämtade schema till mig på HM och hämtade cyklar på Team Sportia. Vi hann även ta en glass på mcdonalds innan det var dags att cykla hemåt.


Ikväll är det korpenmatch på flyget. hundenkattenglassen spelar, och jag ska dit med lillebror och kolla :)

Grattis Torun!

Ett stort grattis till dig gumman, idag är det din dag! :) <3

image247

I'M NO SUPERMAN

ursh, vilken tråkig dag! dåligt väder, tråkiga lektioner i skolan och så är jag förkyld. kan nästan inte bli värre. det enda positiva med dagen är att jag träffade Sofia. vi gick en snabbis på stan och sen hem till mig en sväng innan det var dags för henne att dra sig hemåt.

ikväll blir det en lugn kväll. troligen bara sitta hemma och ta det lugnt, eller kanske träffa några och se film. Får se vart kvällen leder. Hoppas alla får en bra kväll!


du betyder något för mig,
vet inte hur mycket,
men det vill jag ta reda på!

du är perfekt

igår var man ledig! finns inget bättre än att slippa skolan och kunna göra vad man vill.
jag spenderade dagen med emma! :) vi gick på stan, kollade film och myste hela dagen. hamnade på mc donalds ett antal gånger, vet inte alls varför ;) haha!

image246

idag har jag gått på stan med malin, härligt att träfa dig igen! köpte inget på stan, förutom glass och paj på mcdonalds! :D
ikväll blir en lugn kväll. ska försöka plugga lite om jag orkar, annars ska jag bara ta det lugnt framför tv:n hade jag tänkt!


2 veckor kvar!

Om två veckor åker jag och älsklings syster till riga! :D det kommer bli jätte roligt och skönt att komma ifrån ön ett tag, och självklart få lite tid ensam med favorit systern som jag saknar så jätte mycket just nu!
allt kommer bli toppen när hon kommer hem, känner det på mig! :D vi kommer hem på torsdagsnatten med båten, och alexander och adam ska också åka med den båten. kan det bli bättre? :)

har precis spelat match nu med b-laget. förlorade mot När på bortaplan...
är jätte trött, så det blir att lägga sig tidigt. har nationella i matte A imorgon, får hoppas att det går bra! godnatt


image245
du är det bästa jag har!  ♥

mer bilder

har fått lite uppdatering på bilder från valborg, och här är dem :)




don't leave to dance, dance to leave.

helgen kan man inte klaga på, det måste jag säga! :) grillade på strandpromenaden i fredags med emma, linn, josefin, erica, fija och emma! sen kom även sanna, stina, julia mfl. verkligen jätte mysigt, fastän det tog ett tag att få eld på grillarna. inatt körde jag på lite vänner, nämner inga namn ;).

idag har det varit toppen väder, så jag har tillbringat ca 3 timmar ute i solen! håller just nu på att med städa mitt rum, lika tråkigt som vanligt.

Snart kommer mamma hem, hon har varit på fastlandet sen i torsdags för att shoppa med sina syster och min kusin! och jag hoppas verkligen att hon kommer hem med nya och fina kläder! :D


lite bilder från strandpromenaden.

tallunden

idag blev det mat på pastavagnen med tove, emma, emil och oliva! :) var jätte mysigt att sitta ute och äta i värmen i tallunden. vi fick även en ny kompis, en grå och jätte söt katt!

efter skolan blev det en snabb shoppingrunda med therese och fanny på stan! therese hittade ett par flipp flopp och fanny köpte hårfärg åt sin mamma. sen inhandlades det inte så mycket mer.
dagen har varit jätte härlig, har varit ute i solen nästan hela dagen, :)

mer ikväll: ska se Innerstans premiärmatch och sen blir det Marteboljuset med viktor, jon och goffe! en favorit i repris ;)


ONSDAG

dagen började med nationell i matte, gick helt okej faktiskt! sen åkte jag till tandläkaren för att laga en tand. Var rädd innan för alla som jag frågat har sagt att själva bedövningen gör ont, så jag var hel spänd när jag satte mig i stolen. Men som tur var gick det bra! :)
Sen lunchade jag med Emil och Julia på MAX :D. godare än skolans köttfärssås och spagetti . Julia skulle sen till sjukhuset för att göra en lungröntgen och jag hade inget bätte för mig så jag följde med och gjorde henne sällskap! :)

nu är det dags för mat, ciao!

image228
julia i sjukhuskläder! ;)

marteboljuset

kom precis hem nu, har varit ute i Martebo tillsammans med Viktor, Jon och Goffe för att titta på marteboljuset. Måste erkänna att jag var grymt rädd. Det var läskigt att sitta i bilen och vänta på att något skulle hända, men inget hände! Det enda var att det var en bil bakom oss som lekte med deras mobiltelefoner och lyste lite.
Jaja, nu har man varit där med. Fast jag skulle nog vilja åka dit igen och att det då händer något! :)


Nu är klockan mycket, och imorgon är det skola. URSH! förhoppningsvis blir det solning efter skolan, det ser jag framemot :). godnatt alla

valborg

jag måste säga att valborg var toppen! :) först kollade jag på Gute - Helsingborg på gutavallen med laget. Sen var det hem en snabbis för att fixa sig iordning för kvällen. Vi åt middag tillsammans på olearys och sen bar det av hem till anna för party. Vi hade jätte roligt när vi sjöng till en massa bra låtar och pratade!
Sen bar det av till krogen för dem som kom in. Jag och mimmi drog till hamnplan, på vägen träffade vi Willy och Emma och de hängde på!
Hamnplan var jätte bra, jag och emma hade jätte roligt! ;)
sen var det mcdonalds som gällde och sen lite efterfest hos jon och viktor!

lite bilder hemmifrån anna, fler kommer snart! :D



RSS 2.0