Bowling

Idag har jag och min kära syster och bror varit och bowlat. Riktigt kul faktiskt, fastän systeryster vann med 3 poäng över mig. Jaja, jag kom igen på slutet så jag tyckte jag var duktig i alla fall.

Just nu sitter jag och pluggar handel, sjukt tråkigt måste jag få säga, men snart kommer Pernilla och vi ska se på Greys Anatomy och mysa :).
Nu måste jag fortsätta plugga innan hon kommer, så jag kan bli klar någon gång. Hörs sen, pusspuss!

annie 18 år!



grattis på födelsedagen annie! :)


perfekt dag!

Idag så kom Pernilla hit och vi gjorde varma mackor med annanas, ost och pizzakrydda, precis som när man var liten. Fast då hade man svampstuvning på, men det orkade vi inte göra! ;) Vi slappade framför tv:n och pratade.  Sen bar det av hem till Emma, vi skulle äta på MAX och kolla på High School Musical 3 på bio tillsammans med hennes söta småsyskon Rebecca och Hanna.
Efter det åkte vi hem till Emma och kollade lite idol, och nu är jag nyss hemkommen och ska snart sova. Ska jobba på HM imorgon, 9.45-15.15 :). Skönt att tjäna lite extra cash!

Nu ska jag ta bort sminket och krypa ner i sängen. Sweet dreams!

you give me strenght

oh, pluggningen tar livet av mig. men tur att jag har emma som man alltid kan ringa och prata med och lady gaga i bakgrunden! nej, nu tillbaka till pluggningen. men här är en bild på min vackra emma :) <3



Shopping

Som sagt, igår shoppade jag tillsammans med pernilla i Stockholm. Båda hittade jeans som vi ville ha, jag från gina, min älsklingsaffär, och pernilla från JC. Blev mycket testande av både snygga och fula kläder. Haha, vi vet nu hur snygg man är i läderklänningar! ;)

Idag ska jag inte göra så mycket, kanske åka med Björn till Täby centrum. Men han jobbar just nu så tills dess blir det att plugga. javisst är jag duktig? pluggar på lovet och allt. sen tänkte jag gå ut och gå ett tag med. men till att börja med ska jag hoppa in i duschen, hejdå!


Vallentuna

Sitter just nu hemma hos Alexander och kollar på färjan. Just det, jag är i vallentuna och hälsa på Adam och Alexander. Imorgon ska jag till Stockholm och shoppa med Pernilla, jag hoppas på många fina fynd :)
Onsdag och torsdag är ännu inte uppbokade, förutom att jag åker hem på torsdag kväll.

Nu har även världens bästa emma skaffat blogg, besök den: emma






lite bilder från min och emmas stockholmsresa! :)

long time ago.

hejhejhej!

nu var det ett bra tag sen jag skrev här. har haft annat för mig, så det har inte blivit så mycket tid över åt bloggen. igår kväll spenderade jag dagen med att titta på filmer, plugga och för att sen gå till Emma! Vi låg och pratade om allt och sen droppade Jesper, Tim och Ted in. Det blev tv-tittande och ännu mer prat och skratt. Ni är roliga ni killar! :)

idag blir det att plugga och träffa lite vänner, förhoppningsvis!

RSS 2.0