The beginning of something new


Vad ska jag göra för att få dig att förstå
att det är dig jag vill ha?
___________________________________________________________________________________________
idag har jag jobbat och sen bara varit hemma och tagit det lugnt, sett Vänner och sovit lite. Och snart hade jag tänkt sova igen. Jag älskar att sova! :)
Imorgon är det en fullbokad dag. Först en snabbis på stan med systeryster innan jag börjar jobba vid 10.45. Ska luncha tillsammans med Emma och planera lite om helgen och efter jobbet ska jag umgås med Anna! Får se vad vi hittar på, men något roligt brukar det alltid bli.

Hit me with you're best shot

godmorgon! har nyss kommit upp ur sängen och på dagens schema står solning, jobba och förhoppningsvis bad ikväll. håller tummarna för det! :)
gjorde inte så mycket igår, jobbade och på kvällen umgicks jag med Sofia och Björn. Gick även ut och gick en sväng. Känner mig duktig som har börjat komma igång lite nu. Fick även reda på att på lördagmorgon ska jag sitta borta vid säve och hålla koll på P18 cup. Ska meddela bort till P18 vad det blir i matcherna och sådär, kanske även lite kioskjobb, får se vad som väntar.

Nej, nu blir det frukost och sedan ut och förbättre brännan lite!

Åminne.

dagen har jag tillbringat på stranden! först var jag och emma några timmar i åminne och sedan kom pontus, mattias, gustav och robin och då åkte vi till hejdebybrottet istället och va där ett tag. Sen bärde det av hem emot stan igen...
Kom hem, sov framför en film och sedan var jag faktiskt ute och sprang på P18. Känndes bra men segt, har ju inte tränat på ett tag. Sen jag kom hem från springturen har jag bara suttit framför datorn och fördrvit tiden med att gå igenom lite bilder.

Imorgon: Jobb, men på kvällen inget bestämt ännu.

Ost, kex och singstar!





igår kom anna och ela över till oss för att äta ost och kex och sjunga lite singstar. Kvällen blev riktigt lyckad. Jag och sofia hann även med att grilla lite innan de kom med, flintastek med kroketter och béarnaisesås.  MUMS FILLIBABBA! :)

Ni är bara för gulliga!


Falukorv i Tofta

igår kväll bjöd morfar på oxfile med klyftpotatis ute i tofta! Det var riktigt gott, och nästan hela släkten var samlad. Till efterrätt åt vi fläderblomspanacotta, mumms! :) Sov kvar i tofta och tog bilen in imorse för att sedan jobba på HM. Nu ikväll har jag och sofia invigt hennes nya singstar, jätte bra låtar och snart blir det nog sängen. Jobbar imorgon, 9.45-16.15 och på söndag ska jag jobba nere vid Brödshoppen 9-14. Jobbigt, men behöver verkligen pengarna! :) Nu ska jag kolla lite tv, ha en bra kväll!

Grilmästaren


Moster Gunilla som äter godis med kniv och gaffel



Snyggve till Lillebror

Sol, vind och vatten!

Idag är jag ledig och det är sjukt bra väder ute! :) har varit på stan med syster ett tag och köpte en skit snygg klänning, bilder kommer senare, och nu ska jag snart ta bussen ut till tofta för att sola och bada med lillebror! Och så är nog mina andra småkusiner där, så det blir toppen!
Ikväll bjuder morfar på "falukorv". Ska bli riktigt smarrigt måste jag säga. Synd att du missar det syster!

Nu går bussen snart, så nu måste jag skynda mig att packa klart det sista. Vi hörs!

Chillkväll.

sitter just nu och lyssnar på syster och hennes vänner när de sjunger Singstar utanför mitt rum. HAHA, en del av dem kan verkligen inte sjunga, nämner inga namn...
Tänkte sätta på lite Vänner nu och softa resten av kvällen. Blir som sagt mycket jobb de två dagarna som kommer nu.
Det ska inte glömmas bort att min kära syster har namnsdag idag, så grattis Johanna! :)

ha en bra kväll! hejdåååå.



Trevlig helg med massa folk

HEJHEJ bloggen. det var ett tag sen, så tänkte berätta vad jag haft för mig...

fredag:  jobbade 9.45-18.15, sen åkte jag ut till Ljugarn. Där åt jag mat hos Emma och vi fixade oss snabbt iordning för att sedan bege oss till fidepuben tillsammans med Pernilla, Linn och Markus. Träffade massa roligt folk på fidepuben som Ida, Linn, Jon och Goffe.



lördag: jobbade 9.45-16.15.. Snabbt hem och duscha för att sedan gå till munken för att äta middag med Pappa, Sonja, Josefine, Nick och Sofia. Vi avrundade kvällen på Skeppsbron innan jag mötte upp lite andra vänner. Var en sväng förbi Hamnplan, sen MAX och sen hem och se film!



söndag: jobbade vid Brödshoppen och sen åkte jag och Sofia ut till Tofta för att ha namnsdagskalas tillsammans med släkten. Riktigt mysigt :). Sen åt vi pizza på Nymans Pizzeria. Efter det tackade jag och Sofia för oss och åkte till stan, där hon lämnade av mig hos Frida för att tillbringa kvällen tillsammans med henne och Fanny, en stor skål godis och en jätte läskig film!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, imorgon ska jag först jobba på HM och sen ska jag riva scen hela natten tillsammans med fotbollslaget.

Läggdags.

idag har jag jobbat, 10.45 - 19.15, så jag och syster hann med en liten snabbrunda på stan! Vi framkallade bilder och hann in på Lindex för att köpa mig ett skärp innan jag var tvungen att rusa till jobbet!
Ikväll har jag skjusat hemma ut till Bara och sen åkte jag hem för att ta det lugnt. Men eftersom Alexander och hans vänner är här nere, festar de varje kväll så jag satt med och var social.

Nu säger jag godnatt och sov gott! :)

Hemma igen.

just nu är jag så grymt avundsjuk på Sofia och Ela. JAG VILL HOPPA JAG MED! och det ska jag göra med, någon gång. Efter de hoppat klart åkte jag och Sofia hem till våran underbara kusin för att umgås med henne! Vi fikade, pratade och kollade på tv.

Mer ikväll, jag ska inte göra så mycket. Det blir att lägga sig snart, ska på stan med Sofia innan jag börjar jobba. Sen jobbar jag till 19.15 och sen vet jag inte vad som händer ännu. Ska försöka komma igång med träningen igen, så ska nog försöka springa. Får se hur vädret är imorgon bara. Nu är det läggdags.
Godnatt och sov så gott! LOVE /A



ni är mina idoler just nu!!

Bara lite avundsjuk

efter en liten runda på stan så åkte jag och syster ut till Träkumla för att bada och sola! Vi kom hem nyss och snart ska vi åka ut till Skydive som ligger vid Flygmuseet för där ska Ela och Sofia hoppa fallskärm. Jag är jätte avundsjuk, jag vill jag med! Men jaja, jag får vara fotograf iaf :) Och efter de hoppat ska jag åka till Anna och tillbringa kvällen med henne!



dagens outfit
rosa tublinne - cubus
vita shorts - cubus

Yesterday.






DU ÄR BÄST!




:)

nu är jag nyss hemkommen efter att ha kört ner partyprissarna Sofia och Ela till Gute! Var med när de förfestade här hemma och det var riktigt riktigt mysigt! :) Vi lyssnade på musik, dansade, sjöng och skrattade.
Nu tänkte jag kolla på lite Vänner för att hålla mig vaken. Ska nämligen hämta dem senare ikväll, när de har partat klart! Ska sätta alarm på mobilen för säkerhets skull ifall jag skulle somna. Vi hörs, hejdå!


idag är det förästen en månad sen jag lärde känna P.
you make me happy!
:)

Utgång!

igår var det utgång tillsammans med Emma och massa andra härliga tjejer! förfestade hos Jenny först, dit även John och hans polare kom. Sen drog vi vidare neråt stan för att se ifall vi kom in på Gute. Men nej, de var jätte hårda med 20 års gränsen, så vi partyglada människor drog vidare till Hamnplan istället där vi partade loss! Träffade en del nytt folk, riktigt trevligt! :D Efter klockan två och hamnplan stängde och jag, Emma och Martin köpt med oss mat från Mc Donalds åkte vi hemåt och somnade direkt.

Idag har jag jobbat, 9.45 - 16.15. Trodde det skulle bli tuffare, men det gick jätte bra faktiskt! Ikväll blir det att ta det lugnt och slappa tror jag. Ska också vara chafför och skjussa bland annat Sofia och Ela neråt stan senare.


I did it

nu är två av många arbetsdagar avklarade på HM! dagarna bara flyger iväg. jag trivs verkligen hur bra som helst! All personal är också väldigt trevliga och de gör att mina dagar på HM kommer inte bli annat än toppen! :)
Visst är man helt slut i kroppen efter man slutat, men jaja, that's life!

Ikväll har jag bara legat framför tv:n och sappat runt lite. Såg bland annat på Pussycat Dolls och Sex and the City. Nu är det läggdags och imorgon väntar en ny arbetsdag. jobbar 9.45-19.15, kom gärna och hälsa på :)

Sent, dags för sängen!

nu börjar klockan bli alldeles för mycket. jag fastnar jämt framför datorn, men nu måste jag verkligen sova. För imorgon är det mina första dag på HM! Det ska bli jätte kul, jag är lite nervös men sånt brukar gå över snabbt.
Nu ska jag bara fixa det sista innan jag kryper ner i sängen... godnatt!

GRATTIS! :)

 

Igår den 7 juli fyllde Anna 19 år. Ett stort grattis till dig! :)

världens bästa lillebror!


jag älskar dig! 

bad och grillning!




Var och badade och grillade med Emma och Gustav vid kalkbrottet igår.
Riktigt trevligt :)


RSS 2.0