egen säng.

äntligen få sova i sin egen säng, oh vad skönt! :) det har jag saknat.
vaknade vid 10 av att kära mamma, anders och lillebror hade hög volym på tv:n och samtidigt överröstade den med prat. då är det inte lätt att sova måste jag säga...

håller just nu på att fixa mig iordning för att åka in mot staden för att träffa malin! vi ska ta en sävng på stan, sen får jag se vad vi hittar på. Ska bli kul att träffa henne igen, har saknat henne massor. får se om även charlotte hänger på senare ikväll eller inte.



image171

ITALIEN!

Sådär, då var man hemma igen. Har umgåtts med laget i Italien nu i 7 dagar och det har varit toppen! :D
det har hänt en massa roligt, tex

- roines skratt fick alla att börja skratta och en del att börja gråta med
- vi hittade på många nya målchester
- hotellet bjöd på tårta sista kvällen vi var där!
- sören ramlade ner från sängen på vandrarhemmet

tack alla i laget för en jätte bra resa.




hemmakväll.

sitter just nu hemma och kollar på let's dance med challe, ela och sofia! riktigt roligt var det ikväll, ialla fall när en av jury-medlemmarna säger till Karl-Petter, som är grisbonde, att han var pigg! :) hahaha, det blev mycket skratt här hemma i soffan.

Imorgon bär det av till Italien med fotbollslaget! ska bli riktigt kul, har sett fram emot det länge nu :D och väldigt skönt att komma ifrån gotland.


image163
sofia, ela och challe från inflyttnigsfesten i oslo på mandalsgate 7A

Fika på ringduvan.

Idag har jag fikat med Angelica och Torun på ringduvan. Var riktigt mysigt, speciellt eftersom vi inte har setts alla tre på hur länge som helst! Det måste vi ändra på! :)

Fick idag en skiva med gamla bilder på oss från angelica, varsågod och njut! :D


Onsdag.

börjde dagen med en cykeltur med emil i hagelyran till kongresshallen där UF mässan höll hus. Efteråt väntade en rolig idrottslektion där vi spelade fotboll.

efter träningen, när jag kom ur duschen faktiskt, så hade ela och julia kommit hem till oss! :D jätte kul att få träffa er igen. Julia åkte ganska snabbt, men ela väntade på sin pappa så hon, jag och sofia drack te och pratade lite!

Nu är det snart dags för sängen, är jätte jätte trött...
Vi hörs imorgon, puss o godnatt.


image150
ela, sofia och jag på sofias födelsedagsfirande.

trio-kväll

ikväll har jag varit med anna och sofia! :) vi gick till signalen och köpte lite choklad och chips, sen gick vi hem och kollade på Robert Gustavssons nya film, fullpackat, men som vanligt så sov jag en liten stund under filmen ;) jaja, sånt som händer! 
Det var iaf kul att umgås vi tre igen. Vi flamsar och skrattar lika mycket som vi alltid har gjort! :D

image149
jag älskar oss!

många grattis!

image177
fick precis höra att Jonas fick körkort för två veckor sen, GRATTIS GRATTIS! :)


sen även grattis till Jesper Plenninge som fyller 18 idag! :D

it's a beautiful day.

klarade uppskrivningen idag :) känns hur skönt som helst att det är över!

efteråt så gick jag på stan med syster, hon köpte lite smått och gått, bla ett kilo godis! din lilla tjockis ;)
sen var det hem, ta det lugnt och äta mat och sen åka iväg på träning!


Jag är jätte glad idag! och det är nog mest för att jag träffade dig! :D

Rätt vinnare!

Lördag: Vid 3-tiden kom Ida hem till mig. Vi tog det lugnt, kollade film och satt vid datorn. På kvällen gick vi och fija till Atterdags för att köpa godis till melodifestivalen som vi skulle kolla på hemma hos mig! :)
Vi höll alla tre med om att Charlotte Perelli var den rätta vinnaren, men våran sanna idol är BJÖRN GUSTAVSSON! :)




Söndag: Ida hos hos mig, men hennes buss hem gick vid 09.15 så det blev att gå upp tidigt. Sofia kom även hem igår, JIPPIE! Vid 12-tiden tog vi och timpan bilen ut till farmor för att äta lunch med henne och pappa. Det var en god lunch som bestod utav kyckling och pommes! :D Efter maten gick jag, tim, sofia och pappa ut för att gå lite, vi kollade på kor och så besökte vi grannes hästar. De är så fina, jag vill också ha hästar! :)




ikväll ska jag träna på form fitness med laget, och umgås med syster såklart! :)

HON KOMMER HEM IDAG! :)

image172

du är min andra halva. du är underbar!
du är min bästa vän, har alltid varit och kommer alltid att vara!
JAG ÄLSKAR DIG! ♥


sunes och hemmagjord hallonpaj!

har just avnjutit en kväll med erica britts! :) helt underbart var det, måste jag tillägga.
vi har inte setts på länge, så det fanns väldigt mycket att prata om.
först gick vi till sunes och åt pizza, sen gick vi hem till mig och kollade lite youtube inlägg på björn gustavsson, det är alltid en klassiker ;), sen såg vi let's dance med mamma och åt godis och hallonpaj som jag bakat! MUMS! :D


image170image169image171
                              

yesterday.

Igår blev det en sune-onsdag med emma! :) RIKTIGT GOTT! Efter det åkte jag hem till Filippa och hämtade lite pengar, och sen bar det av hemåt för att under en timme vara barnvakt åt min älskade lillebror!

Vid 3, hade jag körlektion, och den gick bra! Sen gick jag på stan en stund, utan att hitta något fint :/.

Sen började pluggningen, vilket gick bra :) senare kom Emma över och vi satt och kollade film, blev den underbara filmen the notebook, (är helt kär i den). Sen har ju Emma helt missat Björn Gustavsson, så vi satt på youtube och kollade in honom både i melodifestivalen och i parlamentet. He's the best!


Mer idag:
Ska till skolan om ett tag, sen ska jag till pappa ikväll! Och där måste jag plugga och så blir det lite tv-tittande och så umgås med pappa och farmor såklart!

l o v e / A

STUDIEDAG!

idag har jag spenderat min dag med josefine! :)
Först gick vi och åt på Borgen, riktigt smarrigt! Sen gick vi på stan i ca 3 timmar, det blev lite långtråkigt till sist, men men. Efter ett tag kom Malin, vilket var väldigt roligt! :D Vi tog en snabbfika inne på Ringduvan, innan vi skiljdes åt, eftersom jag skulle på körlektion och de skulle på andra äventyr! :D



Vid halv 5 var det gymmet som gällde, jag och emma pumpade rejält :)
Och mer ikväll ska jag bara ta det lugnt, plugga lite och sova!
PUSS /A

måndag.

efter skolan idag så åkte jag hem och plugga lite svenska! sen åkte jag ner på stan för att fixa lite bankärende.
Efter det var det hem och fixa mig iordning för jag skulle fika med filippa på vinäger :) blev en kort men jättemysig fika! :D. den var behövlig, så tack gumman!

image160  image161
                            (haha, jag kommer ihåg det som om det var igår)

Sen var det bara att snabbt cykla bort till Frida och åka med henne till träningen. Det var grusträning, men alla var på bra humör eftersom det var Roine-träning så det gick finfint iaf! :)

IMORGON ÄR DET STUDIEDAG! :)

HELG!

Fredag: skulle ha haft en mysig hemmakväll med Ida, men hon ville på krogen istället och jag hade ingen ork, så hon drog på krogen med några tjejer och jag stannade hemma och såg på Let's Dance och sov lite, och på småtimmarna kom hon och gjorde mig sällskap! :)

Lördag: Ida och jag tog det lugnt och åt pizza på dagen. Kvart i 3 gick hennes buss hem, och då gick jag och mamma en promenad. Det var riktigt skönt väder, så det var härligt! :D
På kvällen skulle jag hem till Joanna och äta middag med Maria, Amanda, Martina, Rebecca och Jennifer! Efter vi ätit såg vi på melodifestivalen och glädje oss åt att Carola inte gick vidare :). Bra jobbat där Nordman, som både jag och Martina röstade på!
Senare kom Alina förbi,och även Johan, Karl, David och Einar. Vi hade det kul, lyssnade på musik och dansade lite ;).

Söndag: Hade träningsmatch vid halv 1, den gick bra fastän vid förlorade med 0-1. Sen var det hem och ta det lugnt och äta, för sen var det spinning vid 6. När jag kom hem var det in i duschen för att sedan se Singing Bee och äta. Senare såg jag Wallander, satt och var livrädd hela tiden, och sen gjorde jag klart min hemskrivning i psykologi.

tack alla för en toppen helg! :)

Mimmi 19 år!

image158
Idag fyller Mimmi 19 år!
GRATTIS GRATTIS :)


haha! :)

image151 image152
image153 image154
image156 image157

VI HAR ALDRIG TRÅKIGT :)

pluggkväll.

igår hade jag en pluggdag! sånna behövs ibland, ialla fall när man som jag alltid gör läxorna i sista stund!
först gjorde jag klart svenskan, sen gjode jag en hel del på pyskologin och sen lite matte. Men nu har jag helgen fri :), förutom en liten del kvar av psykologin, men det går snabbt! :D

ikväll: har ännu inga bestämde planer för kvällen. kanske ha mysig hemma kväll med Ida, men annars får jag se. kan kanske bli krogen, men är inte så sugen just nu...

image150
jag&sofia har aldrig tråkigt! :)

jag vill ha!

image146
image147

image141image145image144                           

VÄRLDENS BÄSTA!

läste precis världens bästa storasysters blogg! hon kommer hem om 12 dagar, och som sagt, DET ÄR INGENTING :) då är hon min i 1 vecka, BARA MIN!

image139
det kommer alltid vara du och jag ♥

han är bäst.


finns det någon bättre än Björn Gustavsson? NEEEJ! :)

Söndag

hade inte inte ens hört talas om filmen, Alvin och gänget, men den var helt okej tyckte jag :) men tim tycke den var jätte bra, som skrattade nästan hela tiden åt dem sjungande ekorrarna! :D
Har precis varit och tränat, vi körde combat. puh, det var jobbigt! det känns verkligen i hela kroppen efteråt, men det är bra! :D

mer ikväll väntar tv:n, datorn och sen försöka komma i säng rätt tidigt ialla fall, eftersom det är skola imorgon :(



image138
tänk om man kunde vakna upp och se ut såhär! :)

avslutning.

igår ville jag göra något bra av min sista kväll på lovet! hade hem lite folk som bestod av jocke, filip, samuel, david och julius. sen kom jesper oxå hit. vi drack lite och kollade slutet på melodifestivalen. sen skulle vi i spöregnet ta oss till bingebyhallen. jag och filip cyklade en väg medan de andra cyklade och gick andra vägar. det var jätte kallt ute och alla var jätte blöta. Men väl framme vid Bingan så fick vi inte komma in på festen, vi visste inte ens vart den låg.
Vi stod utanför bingan ett tag och frös och plötsligt försvann jocke för att leta efter någon fest i närheten, så tillslut fick vi gå och leta rätt på honom. haha, och cooling jesper börjde blöda på läppen när han skulle spela cool, good job ;)
När jocke kom tillbaka drog han, julius&jepser till effes, medan resten åkte hemåt.

Idag har jag varit duktig och städat mitt rum! är ganska nöjd med mig själv, fastän jag inte är helt färdig ännu. Vid 4 ska jag och Tim på bio och se Alvin och gänget.
Och senare ikväll ska jag träna! :)


image136image136
gårdagens outfit:

toppen: sofias (tror den är från london)
svarta glansiga leggings

BÄST! :)

Igår kollade jag krullis med malin, det var kul att träffa henne igen! :) vi var där mellan två till halv sju. Då gick vi hem till mig en snabbis, sen drog vi vidare till mc donalds. Efter det skulle vi hem till mig, men vi hittade en fotboll och började spela lite på vägen, haha! :) vi var väldigt duktiga måste jag säga. Sen kom charlotte och vi gick en stund ute innan vi gick hem till henne och såg på Let's dance finalen och spelade lite jeopardy. jag var väligt dålig måste jag säga, haha ;)

Charlotte: Kategorin är Börjar med Röd. (sen började hon läsa frågan som handlade om en fisk)
Alexandra: FLUNDRA!
hahaha, jag kom ju inte ihåg att ordet skulle börja på röd :P det skulle ju såklart vara rödspetta


det var en helmysig dag&kväll, thank you M and C :)

lite bilder från när vi var ute och hade tråkigt :)

picture.

I onsdags när jag var med Anna så tog vi lite roliga kort, här är några av dem! :D





nu är det dags att sova, har träning vid 10 imorgon bitti, puss och godnatt alla!  ♥

RSS 2.0