what if. ..

inatt drömde jag en underbar dröm, jag ville inte vakna.
den handlade om oss. vi var tillsammans, bara du och jag. Du ville inte lämna mig utan bara vara vid mig. Har inte mått så bra på länge, och sen vaknar man och inser att detta bara var en dröm.
men den finaste dröm jag haft.

Fredagsmys

Äntlinge fredag och helg. Detta var den tredje veckan på praktiken så nästa vecka är sista veckan för min del. Sen blir det skolan igen. På söndag är det skyltsöndagen och där ska jag stå tillsammans med mitt Uf-företag, Naturbandet. Då gäller det varm jacka och varm oboy, mumma! :)

Ikväll har jag ätit tacos med familjen och sen sett Mamma Mia tillsammans med mamma. Den är så fin och man blir så glad utav den. Både jag och mamma sjöng med i alla låtar Haha, kan ju inte säga att det lät allt för fint :P
Nu blir det att kolla på Idol och mysa ner mig i soffan med te och pepparkakor.

Även ett stort grattis till Sebbe som fyller 18 idag, GRATTIS! :D

Borta bra med hemma bäst.

Inatt kom jag hem ifrån Stockholm, till ett kallt och vitt Gotland. Var inte alls som jag hade tänkt mig, men lite mysigt är det ju alltid med snö. Idag har jag gått på stan med Emma och letat efter vinterjacka och skor, men hittade nada. Blir galen på gotland.
Ikväll blir det partaj tillsammans med min bästa vän Emma. (Den andra Emma, det är lite jobbigt att två av mina närmaste vänner heter Emma men jaja :P) Vi ska till borgen på någon privatfest och sedan hoppas jag på Hamnplan. Det är strövetfest ikväll så lär bli mycket folk. Och så fyller Viktor år idag, grattis igen :), så det lär bli mycket roligt folk ute ikväll. Sötaste Annie ska ut med, så det lär bli en bra utekväll!

Nu väntar duschen, men vi hörs. pusspuss

Stockholm nästa.

Imorgon så åker jag, syster och Björn till Stockholm. De ska stanna några dagar men jag åker hem redan igen på fredagkväll eller på lördag, har inte bestämt mig ännu så får se. Vi ska shoppa under fredagen i alla fall, vilket jag verkligen ser fram emot :) behöver verkligen nya kläder, framför allt stora och sköna tjocktröjor inför vintern.

Nu blir det packning, plugging och greys anatomy som gäller, vi hörs ♥

dem bästa ♥





Grattis världens bästa pappa!

Idag fyller pappa 49 år, ett stort grattis till dig! :)

älskling, jag saknar dig! <3


Så var det dags igen

Japp, nu har praktiken börjat igen. Från idag och fyra veckor framåt kan ni hitta mig på coperate express!
Idag har jag fått gå igenom varor för att se ifall de ska utgå eller inte, och sen bytt priser och sånt. Packat upp choklad har jag också gjort. Alla är jätte snälla där iaf, det är ju det som räknas!
När jag kom hem var jag duktig och gick ut och sprang. 20 min blev det, så det är inte illa. Så resten av kvällen blir det att slappa framför vänner :)

Idag är det även 7 månader sen jag fick körkort. grattis till mig själv!

handelsfest

igår hade vi handelsfest, och här är lite bilder därifrån :)







RSS 2.0