JIPPIE!

image53

IDAG KOMMER JOSEFINE HEM FRÅN LONDON! :)
gud vad jag har saknat dig 

:)

idag har varit en lugn dag! har gått på stan och fikat med mimmi  :) det var mysigt, och skönt att vara ute i solen! sen åkte jag hem och såg film och sov ett tag, skönt det med.

ikväll vet jag inte vad som händer ännu, får se!
men imorgon ska jag fika med filippa på ringduvan. ska bli kul att träffa henne igen :) sen ska jag kolla krullis finaler med malin och vet inte om charlotte skulle med eller inte, men det blir bara en bonus om hon kommer med :) i miss my girls.

Anna tog lite kort igår från Agnes fördelsedag, här är några av dem:


                        image112image113
image110


perfect.

idag har varit en toppen dag! :)

först tittade jag och mimmi på krulliscup. Hennes kusin Jonna och min lillebror Tim går i samma klass, så vi var där och hejade på dem. De förlorade två matcher och vann en, helt klart godkännt :)
Sen var det en snabbis hemma innan jag, mamma och tim åkte till kusinen Agnes för att fira hennes 9-års dag! det blev rn mysig fika med släkten.
Efter det så åkte jag med hem till Anna för att spendera kvällen med henne! Vi åt pannkakor med Ingela och Robert och sen kollade vi på grey's anatomy och åt lite muffins och kex :)

Fick även höra den goda nyheten att Sofia och hennes Oslogäng fick lägenheten som de ville ha, GRATTIS! :) så nu kommer de hem i juni istället för i mars.


                     image107image108
                                                              jag och anna

GRATTIS!

image106

idag fyller min kusin Agnes 9 år :)
grattis grattis grattis

tisdag!

idag har varit en slapp dag. när jag vaknade lade jag mig i soffan framför tv:n och kollade på film. sen fixade jag mig iordning och cyklade bort till josefine i regnet för att fira hennes 19-årsdag, lite i efterskott! :)
där blev man bjuden på glass med jordgubbar och så pratade vi och spelade lite monopol innan det var dags att åka till gymmet!

tonight: ska bara ta det lugnt, se lite film och umgås med mami. saknar syster mer än någonsin nu :( KOM HEM!

 

you make my day.

image99
  sofia alexandra anna

long time ago, but I will never stop loving you :)

mm, me like.

igår umgicks jag med jossan! :) vi såg på let's dance med hennes pappa&susanne. Gårkvällens tema var filmtema, och det var kanon bra! :)

image91 image92

Men sen mådde jag dåligt och åkte hem och sov.

Idag: Imorse var jag på träningen, var jätte kul :)! snart ska jag och mamma övningsköra lite och sen åka och fika hos mormor. MYSIGT, för där kommer även mina mostar Ingela och Gunilla även att vara och mina småkusiner :)

trött trött

jag är trött på:

- tråkiga&dryga människor
- allt plugg i skolan
- värdelösa kvällar då inget roligt händer
- att syster inte är hemma
- vänner som går bakom ens rygg



kom igen nu allt roligt folk, KOM FRAM!  :)

JODA

so long this day has been perfect! :)

har varit och lunchat med Linda på Joda, en mysig restaurang vid hamnen, sen gick vi på stan en snabbis för Linda skulle ha lite nya kläder. as fina var de, blev avundsjuk på jeansen, men kanske ska köpa sånna med när jag har lite mer med cash, får se :)


  image90        image90        image90
från ericas 18-års middag.

kom och rädda mig!

jag tror ingen kan ha det tråkigare än mig just nu :(.
jag pluggar Småföretagande A och fattar nada. Lillebror står precis bakom en och vill spela Ice Age 2, och när han inte får det börjar han gråta.
Åh, jag känner mig så deprimerad :(
Idag har jag varit i skolan, inget kul hände, sen var det hem och sova lite framför en film, sen träna! det var iofs kul, och nu har Frida kommit hem ifrån Goa, jätte brun och fin! :) har saknat henne...

har precis fått bilderna av syster ifrån helgen, så här kommer några:





resten av kvällen:
  plugga småföretagande om jag orkar, sen sova tidigt!
är slut efter helgen.

and tomorrow is a big day :)


kicking it too feel it.

helgen var super! :) fick umgås med syster och pappa! vi hade det jätte mysigt. Var på holmenkollen, fotbollsmuséet och en jätte mysig restaurang som jag inte kommer ihåg vad den heter ;)
lika jobbigt som vanligt att åka hem, men får hoppas att vi ses snart igen! :D

Nu sitter jag hos Ida i etelhem och chillar. Vi skulle se filmen Sweeny Todd, men jag somnade som vanligt, lika trött som jag alltid är. Men nu är jag vaken igen, back in the reality ;).
ikväll blir det att plugga och umgås med bästa! :)



                   image83    image83
                     från sommaren 2007, våran sommar! :)

OSLO!

imorse började åkturen för mig och pappa till oslo och till våran älskade sofia! :) båten från gotland gick bra, gungade lite i början men sen var det inga problem! efter båtturen skulle vi hälsa på ela&julia som skulle till gotland, men vi missade dem precis :(. innan vi skulle gå till pendeltåget så skulle jag kolla en sak  i väskan, och tur var väl det. jag hade tagit fel väska! jag börjar springa mot väskvagnen men då ropar en kvinna: "det kanske är hans väska!" och det var det, jag hade tagit hans väska och han hade tagit min. PUH, att det inte sågs vid arlanda, för då hade det varit för sent. Pendelresan var oxå behaglig, lite försening men vi lyckades hinna iaf! :)
14.50 gick flyget till Oslo flygplats, och under den resan sov jag. Skönt! :D Efter väskhämtning och bussresa fick vi äntligen träffa världens bästa syster! :)

Och nu, efter några timmar i Oslo sitter vi hemma hos Sofia och fikar med tée och blåbärsmuffins! MUMS :)

see ya!

just for me.






vad skulle jag göra utan er? <3


london 9-13/4 2007

Kollar igenom mina bilder nu och hittade mappen från när jag, sofia, anna, morfar och elvira var i london! :)
det var en höjdare, måste jag säga. Vi bodde på ett litet och mysigt hotell, med smala trappor och ingen hiss. Rummen var så med, men jaja! Med gott sällskap klarar man allt! :D
Vi besökte Madame Toussue & Hide Park, vi såg även musikalen Mamma Mia! :)





Ikväll:
ska åka och träna nu, ciao!


min nya idol :)


jag har fått en ny idol, BJÖRN GUSTAVSSON, ifrån melodifestivalen! han var bäst i melodifestivalen i lördags. han dansade till låten "baby, dont hurt me" och läste upp en kärleksdikt.

Vad är kärlek?

när det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
när du fnissar som en liten flicka
när man känner nått man can't deny, when the eagels fly over mountain high

när all oro är som bortblåst och försvunnen
när simba återvänder i lejonkungen

när man bara drar replik för att slippa krångla
min pappa är rik, vill du hångla?

om man spärrar upp sina ögon
och tittar bak med huvet ut, då ser man galen ut
det hör egentligen inte hit å höra, bara en grej man kan göra

när jag dansat med elin, en sommarnatt lång
å vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom
när elin sa att jag är den vackraste som finns,
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans

våga styr som en kapten
våga fall som ett löv
våga chansa och se hur det går
vad är fegt, vad är mod, what is love?
baby, dont hurt me, don't hurt me, no more.

:)

sådär, nu har jag tagit kort på mitt nyfärgade hår, det syns inte så mycket, det är bara att underhåret&överhåret har samma blonda färg! :)





Ikväll: min kväll såg ut så att efter jag ätit så cyklade jag bort till reno där jag träffade jossan! :) vi hyrde 3 filmer, Sugersugen , Ciao Bella och Jakten på lycka. Vi hann bara att se Ciao Bella och Jakten på lycka. Båda filmerna var jätte bra, och jag rekommenderr dem starkt. Ciao Bella är en kärleksfilm och Jakten på lycka är en verklighetsbaserad film som får tårarna att komma fram!



kvällens citat:


- knock knock
- whos's knocking?
- it's she'llbe
-who?
- she'll be comming round the mountain when she's comes!

/ från filmen jakten på lycka


söndag = mysdag

jag börjar tycka om söndar, för det är sånna dagar man bara ska gå omkring i mjukiskläder och slappa :)! det har jag gjort idag, förutom mjukiskläderna. har umgåtts med jossan hela dagen. först köpte vi hårfärg till mig på Coop Forum, slingor var meningen men vi färgade underhåret och lite så istället :), sen lunchade vi på mc donalds, efter det  gick vi in på åhléns och köpte lite smink och vantar till jossan, sen cyklade vi hem til henne!
där träffade jag en av mina gamla dagisfröknar, Malin, den blonda med grön bil ;). det var kul att prata lite minnen med henne.

sen färgade josssan mitt hår, och det blev helt ok! (ska lägga in bilder senare) sen fikade vi och bara myste resten av dagen. Tog en promenad med, as skönt! :)





Ikväll har jag tränat, laget var på form fitnes och vi körde något friskis och svettis liknande, as kul :) men alla är ju inte lika bra på att lägga ihop ben- och armrörelser, men vi hade kul iaf! :D

SOVDAGS, godnatt alla! :)

lördag.

idag har jag inte gjort någonting speciellt, suttit vid datorn, övningskört till affären och så var emil förbi en litet tag. Vi åt godis, pratade och såg på two and a half men :)
malin skulle ha kommit in ikväll, men hon var trött efter gårdagen, så jag hamnade framför melodifestivalen med familjen!
måste bara säga att jag är jätte besviken över årets första melodifestival, ingen av låtarna var särskilt bra!

jaja, imorgon händer det roliga saker iaf! :) ska träffa josefine, och hon ska slinga mitt hår. (håll tummarna för att det blir bra!) sen träning på kvällen, alltid skönt att röra på sig lite! :D


lite bilder som piggar upp en! :)

miss you.

ikväll har jag umgåtts med min kusin, ANNA :) först lagade vi tacos, sen blev det sittande framför tv:n som gällde, vi såg singing bee, let's dance och hjälp!
och som vanligt skrattade vi massor! :D tack för att du alltid muntrar upp en med din humor! :)

image44
på cypern år 2006


resten av helgen: träning imorgon bitti vid 10, ska träffa malin på kvällen! på söndag ska jag va med josefine, vi ska slinga mitt hår! :) sen träning på kvällen.


godnatt alla / a

.

idag har varit en jätte bra dag och den kommer bara att bli bättre! :)
först hade jag psykologi, var sådär. sen lunchade jag med josefine, annie och jannike! efter det drog och josefine ner på stan och tog en fika på ringduvan, ur mysigt! :) efter det visade hon mig sitt hem, sen tog vi en snabbis förbi kupan och efter det hämtade vi hennes jobbarkompis dotter på dagis, sen bar det av hemmåt!

nu har jag precis packat, ska åka till älsklingsida! :D vi ska umgås ikväll, kanske sova där får se.

image43

erica 18 år! :)

i fredags var jag hemma hos erica på 18-års middag! :) erica hade lagat en massa olika mat som pizza, pastasallad, kycklingspett, pajer och en massa annat gott! :D verkligen duktigt av henne, fast sen höll hon på sen halv 2 på dagen med allt oxå!









Ett stort tack till erica som gjorde kvällen mycket lyckad! :D
 

RSS 2.0