MALINS DAG!

image218

IDAG FYLLER MALIN 17 ÅR, ETT STORT GRATIS TILL DIG GUMMAN! :) ♥

i'm feel so alive

helgen har varit helt okej!
i fredags umgicks jag med erica hela dagen, vi var i almedalen och sen hade vi hemmamys hos mig.
sen i lördags var det bortamatch, ursh ursh ursh! sen var det förfest och sen hamnplan som gällde :)
igår var jag hemma hela dagen och tog det lugnt. Idag har jag varit ledig så jag har varit hemma och tagit det lugnt och kollat tv. Sen hade vi Svenska Cupen, mot gamla uppsala, och vi förlorade med 1-3, skit!

nu väntar film och snart är det läggdags. hoppas alla hade en trevlig helg, PUSS!

bortamatch

åh, jag hatar att förlora! jobbigt efteråt, alla är nere och arga. jaja, det är väl bara att ta nya tag, för på måndag är det match igen i svenska cupen mot gamla uppsala! de är toppade att vinna div. 2, så det lär bli svårt! MEN VI SKA KÄMPA! :)

träffade även sofia och björn idag, den hann inte se matchen, men de 5 minuterna jag fick med dem var underbara! :) jag saknar er båda mycket. fick godis av syster med, det var jätte snällt! HAHA! ♥

image217

almedalen

jag har tillbringat största delen av dagen med erica, och då kan den inte bli annat än perfekt! :)
eftersom solen var framme åkte vi ner till glassbaren, tog en glass och gick och satte oss i almedalen. riktigt mysigt! :) malin och charlotte kom och joinade en liten stund innan det var dags för mig och erica att dra oss hemåt.
hemma hos mig åt vi tacos, såg tv och åt min äppelpaj som jag gjort! :D

image216image215image214

Fryser du? För i mina tankar har du varit naken väldigt länge nu! ;)
HAHAHA, det bästa på hela kvällen.

IN YOUR FACE!

image213

min snygga kusin anna! ;)

visst är vi söta? :)

image212
den bästa trion! ♥

INTE ETT MOLN SÅ LÅNGT ÖGAT KAN NÅ!

jag älskar solen!! var bara tvungen att säga det. jag blir så glad nu när man vaknar på morgonen och ser att det är strålande sol. så skönt att slippa vinterkläderna och kan börja ta fram vårkläderna! TJOHO! :D fast jag känner att min garederob skulle behöva ett lyft, i alla fall vid vårkläders biten. Skulle inte säga nej till en stockholmsresa med shopping just nu, fast det går inte, så mycket som vi tränar och spelar har man inte tid.

jaja, mer ikväll tänkte jag poppa lite popcorn och plugga näthandel. har ett litet prov imorgon, så måste kolla igenom det ett par gånger till. annars blir det annars bara en lugn kväll.
take care, PUSS!

IDAG ÄR DET EN SPECIELL DAG!

det är nämligen min storasysters födelsedag! :)

image208image209

ett jätte stort grattis till dig hjärtat! vi har varit med om mycket, och mer kommer det hinnas med :) du betyder allt för mig! Du är min andra halva och jag skulle aldrig klara mig utan dig. du gör livet värt att leva och varje minut utan dig är tomt och ensamt! jag ser verkligen upp till dig, du är en person som jag skulle vilja vara, så underbar! jag älskar dig verkligen, mer än någon annan gör.
DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA STORASYSTER! <3

SOLEN GÖR MIG GLAD!

Det har varit toppen väder hela dagen, det kunde inte ha blivit bättre! :)
Efter lite soleri med simon och jon nere i almedalen mötte jag upp anna för lite stadsvandring. som vanligt hittade anna jätte många fina saker, medan jag inte gjorde det, typiskt! jaja, solen gjorde mig positiv i alla fall! :D
 
image205

:D

IMORGON SKA JAG TRÄFFA DENNA UNDERBARING!

image203

första vår promenaden!

kvällen har jag spenderat hos Anna. När jag kom dit så tog vi en lång och skön promenad men prat om allt mellan himmel och jord! Vi gick mot snäck, och sen vände vi och gick en liten omväg tillbaka. Väl hemma hos Anna så började hon laga pannkakor med hallon i medan jag drack en kopp te och åt en chokladmuffins som hon bakat, verkligen jätte god. 10 + :)

image202image199

nu är det snart dags för sängen, är jätte trött. hoppas alla haft en bra helg.

duktiga alexandra!

idag har jag varit duktig! :) vaknade vid 10, åt frukost och åkte till stan för att göra ett ärende åt mamma. Sen städade jag mitt rum, det tog 3 timmar! Jag dammade, damsög och rensade bland mina kläder! känner mig jätte stolt nu, när jag sitter i ett nystädat rum, känns jätte skönt! :D Är faktiskt riktigt stolt över mig själv, som tog tag i det här fastän det är jätte fint väder ute! Sen tvättade jag bilen med, sånt tråkgöra man måste göra när man kör hela tiden :(. men jaja, nu är den jätte fin iaf!

Har varit på födelsedagsfika hos Janne idag, mosters man, han fyller år imorgon men vi firade honom idag! Där bjöds det på tårta, och det tackar man ju gärna inte nej till ;).

Nu väntar jag bara på maten, sen ska jag åka till Anna, det är ju så fint väder så vi tänkte ta en promenad. Hon bor vid snäck, så det ska bli härligt att gå vid havet!

image197
anna och jag, sommaren 2007


snäck.

vad ska man göra om man har lång lunch och inget att göra?  ja, om man heter alexandra, tove, julia och emma så tar man bilen och åker en sväng. Och det var precis vad vi gjorde. Först åkte vi till MAX och åt mat, jätte gott! :) Sen åkte vi neråt hamnen och ut till snäck. Det blåste och var lite kallt, men annars var det jätte mysigt!


image196
jag tycker om er flickor! :)

jag vill bort.

sitter just i skolan och har näthandel med ritwa, en av de sämsta lärarna måste jag säga. ursh, hon kan inget om det ämne hon lär ut i. men jaja, sitter med emma och julia, och därför ska jag inte klaga! :D
vi orkade inte sitta inne i klassrummet så vi tog våra bärbara datorer och sitter på övervåningen och lyssnar på musik.

ikväll ska jag bara ta det lugnt, har match imorgon. Seriepremiär mot Tyresö, ska bli kul! Så det blir en hemmakväll med mys med mamma och lillebror!
Nej, nu måste jag vara duktig och plugga vidare! :) vi hörs senare.

ha en bra dag allesammans, pusspuss!

rolig överaskning! :)

igår kväll kom ida hem till mig för film tittande och övernattning. det blev en väldig mysig hemmakväll och den skulle visa sig att bli mycket bättre!!

Chattade med min kära storasyster och hon sa att hon hade en hemlis som jag skulle få lite senare på kvällen. Jag blev väldigt ivrig på att få reda på vad hemlisen handlade om, men fick vänta. När det blev dags så skickade hon en fil till mig på msn och bad mig att läsa den och sen be henne ringa mig! Jag läste filen mycket noga där det stod att eftersom jag hade varit så snäll och lånat ut min bärbara dator till henne nu när hon är i Oslo så skulle hon återgälda det. Jag ska få välja att antingen åka till Stockholm på shopping och övernattning, eller till Riga med shopping och övernattning eller en Roadtrip någonstans i Sverige. Självklart med Sofia och hon betalar hela resan och lite där till.

Kan man ha en bättre storasyster? NEJ DET TROR JAG INTE! jag är så lyckligt lottad som har en sådan underbar storasyster. du är bäst!

image191image191image191



Så nu måste jag tänka ut noga vilken av resorna jag helst vill göra! det är svårt, men jag tror jag vet... :)

party!

lördagen blev väldigt lyckad tyckte jag! :) hade hem lite folk på fest, endel från klassen men även annat folk! :D


image189


Väskinde

Idag har jag varit i Väskinde hos Torun med Angelica. riktigt mysigt hus de byggt :)
när vi kom ut fick vi kladdkaka som hon bakat till våran ära! när vi var proppmätta la vi oss i soffan och prata om allt möjligt, vanligt tjejsnack alltså! :D

image186 image188


ikväll: ska bara ha en lugn hemma kväll med tv-tittande och sen lär det bli att sitta framför datorn med. ha en underbar kväll alla :)

fredag med kusinen! :)

Igår var jag med Anna hela dagen. Först gick vi en stund på stan, anna inskaffade sig öronhängen, underkläder och lite sånt! Sen åkte vi hem till mig och lagat mat till min familj. Det blev tacos och det blev riktigt gott måste jag få tillägga :). Sen åkte vi hem till Anna vid snäck och åt gott och kollade på tv.
Vi kollade bla, på Talang 2008 och Så ska det låta. Det blev lite dans från båda mig och Anna, modern dans tillochmed, när de sjöng så fint i Så ska det låta! :D

Idag: Har match nu vid 2, och samling kvart i 1. Så ska snart åka och hämta frida och erica. Vi möter Lidingö idag, det lär bli tufft tror jag!
Ikväll har jag ännu inga planer. Nu ska jag fixa mig iordning, vi hörs senare. LOVE/ A

image185
haha, ja vi vet att vi är mongo! ;)


jaaaaaaa!

säger bara en sak: KÖRKORT! :)


grey's anatomy.

När jag för en gångs skull verkligen sett fram emot Grey's Anatomy och laddat upp med lite godis då blir det inställt för hockey :(. nu måste jag vänta en vecka till innan jag får se mitt älsklings program! men jag kan stå ut, hoppas jag ialla fall! :D

image184


Träffade även erica en snabbis idag! :)
lika underbart och behövligt som vanligt ♥

nu näntar datorn, tv:n och snart är det sängdags. vi hörs imorgon, godnatt alla!

jason mraz


ännu en underbar låt, av en ny favorit hos mig, jason mraz

Idag har jag varit i skolan, hade bara idrott, där vi gjorde step-up. haha, det var ju en upplevelse i sig! ;)
Efter det umgicks jag med malin och erik en stund i surfsalen i RSG-huset. Sen kom emma och vi pluggade lite Småföretagande, eftersom vi har prov i det imorgon.

Mer ikväll ska jag bara ta det lugnt. Ska kanske åka och köpa lite godis, eftersom det är Grey's Anatomy ikväll på tv :) men mamma är på gympa och något möte, så lär få titta på det själv :( jaja,. det ska inte få mig på dåligt humör, för världens bästa tvprogram är på tv ikväll! ♥

jag tycker inte om regn!

idag har varit en deppig dag! varför? JO, FÖR ATT DET HAR REGNAT HELA DAGEN! :(
och det är inte alls kul att gå omkring i skolan med blöta skor heller.

förra veckan, när jag var sjuk, så gjorde tim dem här bilderna till mig! finns det någon snällare lillebror än min? :)




Nu tänkte jag kolla lite film och värma mig med varm choklad! :)
ciao/ a

viänger med e.

today var det en kortdag i skolan, slöt redan vid 10.15. riktigt skönt! :D då blev det en snabblunch med jossan, jannike och therese i matsalen, innan det var dags att dra ner på stan och köra.

nu ikväll så har jag pluggat på vinäger tillsammans med emma! vi har religionsprov imorgon på kristendomen, finns det något tråkigare? men det var jätte mysigt att fika med emma och efter en stund gick vi till MAX och tog milkshake och pommes. och vi pratade massor om sommaren. Vi båda längtar jätte mycket,
GE OSS SOMMAR NU NU NU! :)


jätte mysig låt :)


fredagkväll hos mig.

igår blev det en rejäl hemmakväll. först var erica här och vi lagade schnitzel med kroketter och vitlökssmör till.  MUMS MUMS blev det! :) sen åt vi glass med hallon till efterrätt och kollade på talang 2008.
blev tidig hemfärd för henne, eftersom hon skulle med båten imorse.




sen kom jesper hit för att softa och se film, och snart hade även charlotte och malin kommit! vi såg på scrubs, kollade i gamla skolkataloger och snart var även filmen Eva och Adam på.
Senare kom även johan, jimmy och niclas förbi och joinade vårt filmtittande. längre fram på morgonen när en del av folket åkte hem och en del somnat så gick alla hem och det var dags att lägga sig!

Idag har jag övninskört med pappa, vi körde till hamnen och tog en fika sen åkte vi runt lite på stan! riktigt mysigt :)

hej igen.

nu var det länge sen man skrev ett inlägg. blogg.se har ju varit nedlagt under ett tag och sen har jag varit sjuk så har inte orkat sitta så mycket vid datorn.
mår fortfarande dåligt, men känns lite bättre ikväll! :)

idag var jag såklart hemma från skolan, men sen fick jag åka ner till stan för att ha körlektion, sen träffade jag charlotte&malin en snabbis.
sen hem igen och bäddade ner mig i soffan och kollade på tv!

sitter just nu i myskläder och ska snart gå och äta lite innan jag ska sova. chattar med världens bästa syster och nu saknar jag henne jätte mycket! Vill bara att hon ska komma hem. Men det gör hon inte förens i slutet av maj, så jag får länga tills dess! :D

image172
bästa vänner! <3

RSS 2.0