14 maj


14 maj åker vi till Kreta!! ♥ 

22.55

Idag var det som sagt födelsedagsfirande för systeryster ute i Gnisvärd. Det bjöds på pastasallad och till efterrätt blev det kladdkaka med grädde, glass och hallon. Mumsfilibabba! Det har varit sjukt varmt idag och det firade jag med att bränna mig lite. Grattis grattis till mig som får smörja in mig hela tiden och inte kommer att kunna sova på mage inatt. Grillningen med Therese var jättemysig, fastän vi inte fick fart på grillen. Det blåste för mycket, men efter myckt tändvätska och filtarnas hjälp som lä kunde vi få äta vår mat.

Syster är borta på paratj ikväll så det blir en lugn hemmakväll för min del. Filmen Fäst vid dig börjar nu vid 23 så tänkte se den, eller rättare sagt, somna till den!

Hemma igen.

Nu är man hemma igen, eller har varit hemma sen i onsdags kväll. Danmark var toppen! Delade rum med mina härliga och galna tjejer Tove, Emma, Therese och Julia, kunde inte ha blivit bättre :) Ikväll blir det att åka ut till Atlingbo där Sofia ska firas av pappas släkt och imorgon ska hon firas av mammas släkt ute i Gnisvärd. Och på söndag blir det kalas igen, då för min mosters man. Helgen är fullsmockad av kalas, härligt härligt! Imorgonkväll vankas det även grillning med bästa T ♥


T A E T ♥


Världens bästa 21-åring


Grattis världens bästa storasyster! Du är min bäste vän, min själsfrände.
Jag älskar dig över allt annat ♥

Go wasted, Copenhagen!

Imorgonbitti drar Hp06 till Köpenhamn :) WOHO!

11.36

Igår var det sista treafesten! Jag och therese hade en bra förfest hemma hos henne och sen bar det ner till HP. Kvällen blev riktigt lyckad, bra musik och roligt folk. Imorse var det upp och på möte med syon innan lektionen började. Nu har jag slutat och resten av dagen kommer bestå av att packa, va kattvakt och sova! 

Glatt återseende

Jag och matilda har planerat länge att vi skulle hämta Therese vid båten när hon kom hem och överraska henne. Och igår var det dags! Vi var hemma hos matilda först och gjorde paj och pratade innan det var dags att ta matildas coola bil och köra neråt hamnen. Therese skrek när hon såg oss och det blev en gruppkram! :) Sen bar det av hem till T för att bjuda på vår supergoda paj. Det fanns mycket att prata om så kom inte hem förens närmare 2 inatt.
Det är skönt att du är hemma, vännen!

HON KOMMER HEM IDAG! :)


Dubbelutgång.

Igår var det inflyttningsmiddag ute i Gnisvärd med släkten. Mycket mat och trevligt sällskap! Sen blev det att köra till stan och byta om lite snabbt för att sen cykla bort till Olivia, där även Emma var och förfesten kunde börja :) Fick makeupen och håret fixat där, vilken service tjejer! Nu ska jag äta frukost och sen jobba på HM 9.45-16.15 och sen vaknas det grillning och utgång om allt går enligt planerna :) myspys.

Jag vill vara stark

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

:)



Första besöket i Almedalen

Imorse när jag vaknade var det hur varmt som helst så jag smsade Jennie och vi drog ner till Almedalen för att sola och äta glass. Vi hade en mysig pratstund, sen joinade syster oss och vi tog avslutningsvis en snabbis på stan. Inhandlade nya solglasögon och solkräm. Ikväll blir det att träffa Alexander, Adam, Oskar, Patrick och kanske August. Har inte umgåtts med dem på väldigt länge så det ska bli roligt och det står film på schemat! :)


Hittade dessa fina bilder från en fest i Lau, sommaren 2008 ♥

Inflyttade!

Nu har jag och syster bott i lägenheten i snart en vecka! Vi trivs jättebra här, det passar oss perfekt. Vi fick internet igår så nu kan jag uppdatera igen.
Idag har jag, Tove och Sofia varit nere och ätit premiärglassen på glassbaren :) Nu känns det att det är vår och jag älskar det!
Ikväll ska jag umgås med syster och så kommer nog Martin hit också och håller oss sällskap. Vi ska se Yes man och äta en massa godis!


sambo och jag ♥

RSS 2.0