When love takes over

Kom nyss hem från fördelsedagsmiddagen hos faster och kusin, det var trevligt med god mat och efterrätt. Cyklade sen hem i snabb takt med syster och nu har hon precis åkt iväg med Challe och Ela för att umgås med lite andra vänner och sen dra vidare. Själv så hade jag tänkt mig en lugn kväll och sova tidigt. Imorgon är det balen och jag är redo! Jag ser fram emot det jättemycket, kommer få en toppen dag tillsammans med min baldejt Jonas :)
Nedräkningen fortsätter: 5 dagar kvar till studenten ♥




090529

Idag har jag haft sista lektionen. Det känns trist att behöva lämna klassen, men det är dags att gå vidare. I onsdags var det mösspåtagningen, en riktig toppenkväll! Den bästa på länge måste jag få säga. Igår var det grillning med Hp06 och fastän det bara var ca 15 personer som dök upp var det trevligt. Mat, trevligt sällskap och sång, kan det bli bättre? I don't think so.
Ikväll blir det myskväll med Therese och imorgon ska jag jobba på HM 10.45-15.15. Nu är det bara 2 dagar kvar till balen och 6 dagar kvar till studenten, WOHO!!! :) nedräkningen pågår för fullt ♥

Änglar och demoner

Har precis sett Änglar och Demoner på bio tillsammans med Ted, Jeppa, Hannah och två av hennes vänner. Filmen var helt okej, visste inte så mycket om filmen innan, men helt klart godkännd var den.
Har idag umgåtts med Emma och Elin. Vi var ute vid Tofta tillsammans med Elins pojkvän och hans vänner. De fiskade och vi låg och solade och pratade, riktigt mys. Sen åkte vi hem till Elin, bakade klabbkaka och tog det lugnt framför TV:n. En skön och slapp söndag, precis som det ska vara. Imorgon är det tillbaka till skolan, back to the reality. Men med en lunchdejt inbokad med Therese så ska jag nog klara skoldagen! :)


Bilder







090524

Då var man tillbaka på Terra Nova igen! Började dagen med att springa tillsammans med syster, tog sen bussen till pappa där jag skulle hjälpa honom med att klippa gräset, sen till stan för att göra mig iordning och dra bort till Therese på födelsedagsmiddag med fina tjejer och sen ut en sväng till Marteboljuset med Jesper, Tim, Robin och Therese. En mycket bra dag enligt mig! Igår blev det en hel dag på stan med syster och Ela och på kvällen vankades det film med Tim, Jesper och Ted.

Jag är helt slut så för min del blir det sängen snart. Hoppas ni haft en bra helg, för det har jag haft! :)


Vill tillbaka ♥


Back home.

Så snabbt har en vecka gått och nu är jag tillbaka hemma igen. Planet var lite försenat, men inte lika mycket som när vi skulle ner. Kom hem vid 10 imorse och där blev vi hämtade av mormor, hem en snabbis och sen cyklade jag i full fart hem till Therese! :) Vi åkte förbi Vila Outlet ett par gånger och för min del blev det en tröja och ett halsband. Sen har vi solat och nu ska jag snart cykla och möta henne igen. Vi ska ha en myskväll hemma framför TVn. Är kattvakt från idag till tisdag kväll, så ni hittar mig ute på terra nova om det skulle vara något :)

Jag och syster har haft en underbar vecka på Kreta, soligt och varmt nästan varje dag. Längtar redan tillbaka till poolen, hotellet, stranden och maten men ändå så är det skönt att vara hemma. Idag är det EXAKT två veckor till studenten! :) Och dagen efter det kommer Anna hem :D Närmaste veckan väntar mösspåtagningen, grillning med Hp06 och massa annat skoj. Så jag har en rolig tid framför mig! :)

Nu måste jag kila, så att Therese inte ska behöva vänta på mig! ♥


Bye bye Gotland and hello Kreta!

Nu är allt färdig packat och jag är redo att åka! :) Men först väntar några timmars sömn innan klockan ringer och det är dags att gå upp. Den närmsta veckan kommer jag som sagt befinna mig på Kreta med min älskade syster. Det blir sol, bad, goda drinkar och mys! Det kan inte bli bättre :) ♥

Ni andra får ha det så bra här hemma, hejdåå!

Fullspäckat schema.

Ojoj, den här helgen har verkligen varit fullbokad. Efter skolan i fredags så åkte jag ut till pappa och farmor för att hjälpa dem med gräsklippning. Tog sen bussen in till stan och skyndade mig bort till Olivia där det vankades hockey och förfest med henne, Emma och Tove. Hade en riktigt mysig och rolig kväll, tack tjejer! Igår jobbade jag 11-15 på HM, blev en snabbis fika med syster på Skafferiet efter jobbet och sen hem för att packa, för jag skulle vara barnvakt med Therese från igår kväll tills idag. Kom hem vid halv 3, åt lite mat och slappade innan det var dags för korpenträning. Japp, ni läste rätt. Jag har börjat i ett korpenlag med lite andra tjejer. Känns bra och det kommer bli sjukt roligt :). Och nu ikväll har jag bara tagit det lugnt med syster och Björn.

Nu är det bara 4 dagar tills jag och syster åker till Kreta, det kommer bli underbart! ♥


mina fina tjejer

Just you and me, baby!

Sitter just nu och fantiserar mig bort. Nu är det inte många dagar kvar tills jag och älsklings syster åker till Platanias på Kreta. Ska bli underbart att komma bort och få lite solsken! :)


min verklighet om en vecka ♥

wonderful

Igår var det skoldags igen efter en lång och skön helg! Hade tråkig filmkunskapslektion, lunchade med Ted och sen hade vi bollspel. Direkt hem och äta lite och sen var dags för friskis och svettis. Var sjukt länge sen jag var där, så kände att det var dags igen. Träffade Liv där, riktigt roligt att få sällskap! :) Sprang hem med, det var grädde på moset och sen var jag helt slut! Spenderade kvällen med kära syster, hon vid datorn och jag framför tvn. Vi vet precis hur vi ska mysa till det ;) Idag har jag varit ledig, hur skönt som helst. Gick på stan med Therese innan det var dags för henne att börja jobba och för mig att åka till Jonas för att anmäla oss till balen. Balen kommer bli super, det känner jag på mig! 26 dagar kvar till balen och 30 dagar kvar till studenten! WOHO, det kan inte bli bättre.

Ikväll ska jag umgås med syster, vi ska fixa lite kläder och äta lite ost och kex. Myspys!

love is in the air ♥



9 dagar ♥

Middag och utgång.

Igår kväll var jag hos Frida på middag. Hon flyttar till Dubai på torsdag, så hon ville ha en lite avskedsmiddag för dem närmaste. Vi åt jättegod tacos och sen äppelpaj och någon tryffelchokladkaka till efterrätt, mums!! Sedan blev det lite jag har aldrig och kortspel. Vi fick skjuts ner till öster av Fridas mamma och sen gick vi ner mot Wallers och Hp. Var inte så jätte mycket folk på Hp, men det var roligt iaf! Kvällen slutade sent, kom hem närmare 5...
Idag har jag varit på gymnastikuppvisning med Sofia. Tilda, vår minsta kusin, var med och hon var så duktig :) Sedan var det systers gamla grupp som körde och jag är helt ärlig när jag säger att vi rös båda två när de hoppade och gjorde volter. Sofia har precis lämnat Silvåsgatan för att spendera kvällen och natten ute i Östergarn hos B. Så det betyder ensam hemma, woho! Nej, så roligt är det faktiskt inte.. Blir att plugga och se på TV för min del. Och gå ut och gå en sväng om jag hinner.





11 dagar ♥

Valborg 09

Till en början, hade en jättebra valborg! Först middag hemma hos Sofia med Therese, Matilda, Fanny och Emilie där vi även förfestade. Väldigt roligt, många skratt blev det med. Sen försvann lite folk och nytt folk kom dit. Närmare tolv drog jag, Therese och Sofia neråt Munken. Vid 2 blev det mc donalds och sen hem för att stupa direkt i sängen.
Idag har jag och Emma varit ute vid Hejdebybrottet för att sola och sen åkte vi hem till henne, lagade lite mat och chillade. Resten av kvällen blir att ta det lugnt, kanske åka förbi Therese och hämta lite saker.

RSS 2.0