Ändrade planer

Som jag skrev förut så skulle jag ut och gå en promenad. Men det slutade med att jag ringde Frida och gick dit på fika och stannade kvar på mat och kom inte hem förens för en liten stund sen. Väldigt mysig kväll! :)
Kom hem till ett nästan tomt hus och det känns väl sådär när man är mörkrädd och livrädd att det ska stå någon utanför ett fönster och titta in på en. Så nu sitter jag instängd på mitt rum, har musiken på hög volym och hoppas att inte höra något läskigt...

Nu blir det att rensa bort sakerna från sängen, sätta på ett Vänner avsnitt och sen sova! godnatt ♥

Snart är det dags.

Nu är jag tillbaka igen efter ett snabbesök ute vid nya huset i Tofta. Huset var väldigt fint och mysigt :) Blir nästan lite avis på mamma och co, men jag kommer få det toppen borta på Silvåsgatan 12 med syster ♥
Nu är snart huset tomt på saker, soffan och köksbordet åkte idag så i vardagsrummet står nu endast Sofias säng, en TV och lite småsaker. Måste packa det sista idag, för som sagt så flyttar vi imorgon! Men innan jag återgår till packningen blir det en promenad i vårsolen!

Lördagkväll

Imorse skulle jag vara duktig och gå på friskis vid 10, men vad gör jag? Jag somnar och vaknar först när det är försent att gå. Fan, jag som var så taggad igårkväll att träna! Jaja, inget att göra åt det. Gick upp och började städa rummet istället och fortsatte att packa ner lite saker. Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag flyttar! Känns helt sjukt att säga det, jag ska flytta.

I believe i can fly.


One step at a time

Ikväll har jag och Sofia rensat och packat en hel del. För er som inte vet det så flyttar jag och kära systeryster in i en etta vid lyckåker nästa helg! Vi har sålt huset i stan och Mamma, Anders och Tim flyttar ut till Gnisvärd i ett nybyggt hus. Det kommer att bli hur kul som helst att bo ensam med syster :)

Nu väntar träning och sen ska jag hem till Therese och sova där! ♥

...

allting har ett slut och nu var det dags för vårt.

Lördag

Igår kom Sofia hem och jag var ute på flygplatsen för att hämta henne! :) Ela och Challe var även där för att överraska henne. Vi åkte hem till oss för att fika och prata, myspys. Jag och Jonas var ute i Roma igår med för att kolla på en bil till balen, den är så fin :D

Idag har jag varit på kalas vid Agnes som fyllde år förra veckan. Grattis än en gång! Jag och Sofia kollade då in vår etta som vi flyttar in i om ca 3 veckor. Den kommer passa oss utmärkt! Nu ska jag hem till Therese och umgås med henne och Oskar.

You belong to me.

Har varit ledig idag och det har varit väldigt skönt! Har träffat Oskar och Therese en stund, sen var jag på stan och kollade runt lite, har handlat åt mamma och ska nu snart iväg till Visby Strand med UF för att kolla lite inför den regionala mässan som är den 27 mars. Sen blir det hem och äta och sen träna! En fullspäckad dag :). Ska försöka plugga lite ikväll med om jag orkar.

IMORGON KOMMER VÄRLDENS BÄSTA SYSTER HEM! ♥




Open your heart

Kom nyss hem från friskis, det absolut rolgiaste passet jag varit på! Jag förstod typ ingenting och skrattade mest medan Therese var hur duktig som helst! Hur som helst, huvudsaken är ju att man har roligt :) Nu blir det att sätta på lite Vänner avsnitt och sen sova.

4 dagar kvar ♥

Sportlovets sista dag

Idag var sista lovdagen och jag har hunnit med en hel del! Började med att gå ut och gå en timme, sen åkte jag iväg för att sola, kom hem och strax därefter blev jag upphämtad av Therese och Oskar för att åka och äta mat. Sen blev det chill hemma hos Oskar tills Sebbe och Tim kom dit för filmkväll. Blev inte så mycket film kanske, men vi hade sjukt kul :) Ett riktigt bra avslut på ett bra lov.

I fredags kväll var jag, Therese, Oskar, Jeppa, Tim, Sebbe, Danne och Ted ute vid Snäck och badade balja, grymt mysigt :). Vi gjorde oss snabbt iordning för att sedan åka in till Joda för äta, sen blev det sovdags för dem flesta!
Nu står sova högst upp på min lista, har inte blivit så mycket under lovet. Men jaja, jag lider inte :) Godnatt!

RSS 2.0