this is ladies night, oh what a night!







hade en underbar fredag med förfest hemma hos mig och sedan utgång. Var mycket folk på hamnplan, och många bekanta ansikten! :) efter donken blev det en promenad hemmåt och jag och julia somnade direkt när vi kom hem.


jag är fri som en fågel

WOHOO, idag är det fredag och som alla fredagar denna termin är jag ledig! sitter och väntar på att timmarna ska gå, för ikväll blir det partaj med några tjejer. det kommer att bli riktigt riktigt kul :)
nu blir det frukost och tv-tittande. ha det bra, hejdåå!

this is wrong and I know it

nu är jag hemma igen. jag har varit och badat på romabadet med mamma och tim. varmt och skönt var det i vatten, 30 grader så det funkar! ikväll blir det bara en mysig hemmakväll med familjen. Syster och björn kommer med båten vid 23.20 och då ska jag hämta dem.
I skolan idag så hade vi handelsdag, alltså vi treor skulle ta hand om tvåorna och de nya ettorna. jag och emil var lagledare för vårat lag och vi var bra lagledare, vi lät småttingarna göra jobbet, hahah!

            
                        här är vårt fina får/dinosaurie Sighfrid som vårt lag gjorde!

_______________________________________________________________________________________________

det har snart gått
tre veckor sen du hörde av dig. är det här slutet för oss? betydde jag ingenting för dig? jag önskar bara att jag fick se dig en sista gång. bara för att kunna glömma

Skolstart

idag började skolan med upprop i aulan och sedan till klassrummet med klassen för att få schema och annan information. Tråkigt tråkigt, skulle vilja ha sommarlov i bara några dagar till. Fast det blir en lugng start iaf, imorgon är vi lediga och på torsdag ska vi träffas för att få en uppgift och på fredag ska va ha en handelsdag tillsammans med alla 1:or och 2:or. Vi som går i 3:an ska vara lagledare, haha! Se upp ni småttingar! ;) Och WOHOO till att jag är ledig varje fredag! :D

Kom nyss hem från pernilla. Har spenderat kvällen där med en massa prat och mat! min tisdagskväll kunde inte sluta bättre ;)

godnatt /A.

Sommaren 2008

den här sommaren blev inte alls som jag hade tänkt mig. Trodde inte att jag skulle spendera sommaren med dem jag spenderade den med, men jag är bara glad. För min sommar har varit toppen! :) bättre än många sommarlov på länge måste jag säga. Jag började inte jobba på HM förens den 8 juli så nästan hela juni umgicks jag med favoritkusinen Anna! :) Har blivit en hel del badande, både i kalkbrottet i follingbo och i hejdeby. Kört ett antal vändor fram och tillbaka till bara och hörsne och även till ljugarn!
Lite minnen som jag har är i alla fall, midsommar på fårö tillsammans med emma och pernilla, grillning och badning med emma, gustav, pontus, daniel och anna, när jag och emma kidnappade pernilla på hennes födelsedag och förfestade hemma hos mig och alla singstar-kvällar! Jag har haft en kanon sommar! :D


jag och emma på hamnplan


linn, jag och pernilla på fest i ljugarn


jag, anna och sofia på lindgården


sofia, angelica och jag på sofias och elas 20-års fest

Lindgården.



Ikväll har jag varit på Lindgården och ätit tillsammans med Morfar, Elvira, Anna, Sofia och Anna. Riktigt mysigt och jätte gott. Känns som om jag kommer vara mätt i en vecka, minst! ;)
Tack för en trevlig kväll :)


<3


this is where it ends

Every time I look at you, my eyes are start to smile
And all the times I dream of you, it's lovely for a while
And all the times I held you're hand, all threw the night
Feeling this is where I belong, nothing can go wrong.

I should have hold you're hand tighter, so much tighter
And never let you go.

RSS 2.0