smultron och jordgubbar

nu börjar det nästan kännas som riktig sommar. har precis ätit smultron och jordgubbar med mjök. mumma säger jag bara! :) det är det som är riktig sommar för mig! och sol såklart, men det ska ju bli sol imorgon så det håller jag tummarna för nu!

nu ska jag kolla klart filmen som jag ser på tillsammans med Sofia och Björn, It's all gone Pete Tong, riktigt dålig faktiskt. Men måste ändå se hur den slutar.

mys hos emma!

Trodde det skulle bli en hemmakväll men det slutade med att jag, pontus, emma och gustav såg på film hemma hos emma! Först såg vi ett par avsnitt av Vänner, en av de bästa serierna som gjort faktiskt! Sen såg vi på Bert innan jag och Pontus lämnade Emmas lägenhet.

Ska snart åka ut till pappa, tror jag i alla fall. Han skulle hämta upp mig på vägen hem från Vibble. Så får se när han ringer, men det blir väl om ett litet tag tror jag. Där ute blir det att ta det lugnt, tänkte ta med mig datorn så att jag kan kolla på film. Lägga sig tidigt blir det nog med, har lagt mig sent två dagar i rad nu.
Nu ska jag hoppa in i duschen, så jag hinner med allt innan pappa kommer. hejdååå!

mysig hemmakväll!

jag är sjukt trött! fastän jag inte drack igår och att jag somnade först av alla hemma hos emma är jag jätte trött! sitter just nu och kollar på bilderna från igår, medans sofia och hennes vänner förfestar lite i köket! haha, en del bilder från igår är klockrena och en del är lite mer oklara.
ska kortfatta gårkvällen lite snabbt. Först åt jag och 11 andra härliga tjejer middag hos Emma! Det blev potatissallad med kyckling, rostbiff, sallad och dricka. Sen pratade vi lite, partade och sånt som tjejer gör ;). Efter det drog vi ner till stranden och mötte upp Gustav, John, David och Robin. Men sen kom det mer folk och vi satte oss vid stranden, tände en eld och hade det bra! sen gick vi hem till emma, där en del somnade (säger inga namn) en del kollade på Sex and the city och en del fortsatte att dricka. En toppen kväll verkligen!

Ikväll blir det en lugn kväll med film och mys! jag hoppas på en skräckis, men vi får se vad det slutar med!

paaaarty!

har precis packat klart och snart åker jag ut till Ljugarn för att träffa Emma och ikväll blir det fest! :) musiken är på högsta volym och jag är jätte taggad, woho! det kommer att bli en underbar kväll.
ha en bra fredagkväll allihopa! hejdåå.



work work!

typiskt att det ska vara soligt och varmt ute när man ska jobba! :(  ja, idag ska jag jobba nere på fiket! hoppas det blir lite att göra, annars blir det så långtråkigt! men extra cash är alltid bra, så jag ska inte klaga! :)
efter jobbet ska jag förmodligen ta bussen ut till pappa och umgås med honom och farmor. har inte träffat dem på länge, så det ska bli kul. nej, nu måste jag äta och fixa det sista innan jag ska ta mig neråt. ha en jätte bra dag i solen alla, PUSS

blå lagunen

dagen till ära var det sol och varmt! Så jag, anna och sofia åkte ut till den blå lagunen, där vi tillbringade förmiddagen och en bit in på eftermiddagen innan vi åkte tillbaka till stan. Med mycket mat, bra musik och underbart sällskap så har dagen varit toppen! :D





party like a rockstar

igår var det midsommarafton och det firade jag ute på fårö tillsammans med Emma och Pernilla! :) med en partyskiva på högsta volym och bilen fullpackad med mat och godis så drog vi ut till fårö. Vädret var helt okej, bätte än väntat så vi var på jätte bra humör! När vi väl var framme letade vi upp Sabine och hennes gäng för att se vad de gjorde. Sen åkte vi hem till en kille som hette Jim för att sätta upp vårat tält. Där fanns även fler folk som vi kände, så vi satte snabbt upp vårat tält, bytte om och snart var partyt i full gång!
Vi drog senare ner mot Sudersand där vi fortsatte festandet och vi träffade ännu mer folk.


     


du lyser upp mitt mörker!

idag har jag träffat anna! först gick vi ett tag på stan, sen åkte vi till elgiganten för att hämta hennes studentbilder och sen åkte vi en snabbis till terra nova-badet för att hälsa på daniel!
efter det åklte vi hem till mig och lagade lite mat och såg på tv. haha, vi är lika slappa som vanligt! ;)

imorgon är det midsommar och då drar jag och emma till fårö! :) kommer att bli hur kul som helst tror jag. har varit kritisk mot fårö, men det blir ju vad man gör det till. Och så kommer även Pernilla, Sabine och Mikaela att vara där, så det blir nog toppen! :D Nu ska jag återgå till packningen, så att jag kanske hinner bli klar tills vi ska åka imorgon. HEJDÅ!

grillning

igår kväll vid 8 kom anna och pontus och hämtade mig och vi åkte ut till kalkbrottet för att grilla! det blåste lite och det gjorde det svårt att få på grillarna, men tillslut gick det! Daniel kom efter ett tag med och vi åt hamburgare och drack cider. mumma! :) innan vi åkte tillbaka till stan igen så badade jag och anna en snabbis! det var kallare än vad jag trodde att det skulle vara, men men. Vi åkte hem till anna för att se slutet på Sverige - Ryssland matchen. Vi förlorade med 0-2. Hur kan vi vara så dåliga?  Jaja, nu är vi ur iaf.

Nu ska jag städa mitt rum innan jag ska träffa anna på stan. Ciao!


kalkbrottet med erica!





idag så åkte jag och erica till kalkbrottet för att bada, sola och umgås!  vi tog med oss kakor och dricka och hade det riktigt bra, fastän det blåste lite. något badande blev det inte, för när vi tänkte bada så blev det molnigt så vi åkte hem istället.
TACK FÖR IDAG BABY!


fredag

ska alldeles strax åka och jobba! ska jobba nere på fiket, blir nog kul tror jag. idag har jag bara tagit det lugnt, städat mitt rum lite och sett film.
ikväll ska jag träffa anna, världens bästa kusin! vi ska ta en sväng nere vid hamnen! gå en sväng på strandpormenaden tror jag. sen får jag se vart vi tar vägen.
nej, nu måste jag skynda mig. vi hörs, ciao!



skolavslutning!

igår var det skolavslutning och det firades med fest! :) hade festen hemma hos mig och det komma massa roligt folk. tack alla ni som kom.




ikväll blir det myskväll med emma. ska åka hem till henne om ett litet tag, och ta ett stopp på Coop Forum på vägen för att köpa med mig lite godis. ha en underbar kväll alla, för det ska jag ha!  ♥

utflykt



fastän det blåste kanske mycket igår så tog jag och syster bilen och åkte på en liten utflykt. Vi tog med oss filt, jordgubbar, ballerina och dricka. Riktigt mysigt :)


En tråkig nyhet är att min kamera just nu är i Göteborg, den har blivit fel sorterad. Jaja, hoppas jag har den innan helgen iaf!

alltid tillsammans


har umgåtts med maria och erica ikväll! kvällen kunde inte bli bättre :)

du är det bästa jag har


<3

studentmottagning

dagen började med frukost ute i det gröna med syster! sen kollade vi på digitalkameror, och jag beställde faktiskt en. hoppas den kommer nu i veckan :) helst innan onsdag! sen åkte vi med mormor ut till Tofta för att fira Annas student. Blev paj och lax till mat och tårta, kladdkaka, chokladmouse och minchokladpannacotta till efterrätt! gillar den familjen choklad eller vad? ;)

imorgon ska jag träffa maria och erica. vi ska ta med oss lite fika och sätta oss på strandpromenaden var det nog tänkt. mysigt! har inte umgåtts med dem på länge, så det ska bli kul!

snart är det min tur!

för ungefär en vecka sen var det cortegen. jag var där och kollade med sofia och familjen på Anna och massa annat folk! Alla var så fina. Och tänk, om lite mindre än ett år så ä det min tur! :D
Sen i torsdags var det studenten, och givetvis var jag där och kollade! Sen på kvällen var det party med ela, sofia, julia, kurre, challe, anna m.m. Vi förfestade hos en som heter johnny, och sen bar det av ut. Vi skulle in på hamnplan men där var det allt för mycket folk, så vi gick till vinäger och satt där och myste och drack!

Idag hade Josefine studentemottagning ute i Atlingbo. Varmt och skönt och god mat, mer kan man inte begära! :)
Sen spelade jag match, vann mot Tullinge med 4-2. Härligt jobbat tjejer, ni är bäst!



glad!

var i skolan ett tag med elin idag och gick igenom det sista innan det skulle lämnas in. sen var jag på stan med sofia och jenny och shoppade lite :)

träffade även ida förut, och vi bestämde att vi ska ses imorgon kväll! äntligen, saknar dig verkligen gumman!
och det bästa av allt, jag har hittat min klänning som jag så länge letat efter. Den hänger hemma i idas garderob och jag ska få den imorgon! :) JAAAAAA!


image269
jag älskar den

sunshine

igår var det balen! alla var jätte fina och jätte glad. tänk, om ett år är det jag som är där. ett år är ingenting, tiden dit kommer gå väldig snbbt, det känner jag på mig!
var där med familjen och kollade bland annat på anna :) hon var jätte fin, precis som vanligt! bilder lägger jag upp senare!

senare på kvällen utmanade goffe och jon mig på en kubbmatch, och priset var en pizza! Bäst av tre var det. Jag vann första omgången och de vann den andra gaska lätt. Den tredje vann tyvärr de med, så nu är jag skyldig dem en pizza. Jaja, man kan inte vinna jämt! ;)

idag är man ledig! kan inte bli bättre. och ikväll ska jag träna, äntligen! :) nu ska jag äta frukost och sen blir det nog lite solning!

RSS 2.0