lugn kväll.

ibland är det väldigt skönt med lugna kvällar med, precis som ikväll. sitter hemma och lyssnar på musik och gör ingenting. skulle varit filmvkäll men blev inte så, så nu får jag kolla lite på vänner alone och sen sova tidigt. Ska jobba på HM imorgon, och sen är det match. Sista hemmamatchen, så kom och kolla. 16.30 på visborsvallen :) Sen på kvällen ska jag vara barnvakt åt lillebror, då lär det bli filmhyrning och en massa godis!

lite bilder hemmifrån Pernilla där vi hade förfest i lördags, varsågod och njut!

        

mina favoriter!


I'm your biggest fan

Sitter i mitt rum och lyssnar på Lady Gaga med hög volym och målar naglarna, för ikväll blir det utgång med favoriterna Emma och Pernilla! :) Blir först förfest hos Pernilla och sen ska vi ner till hamnplan. WOHO, vad jag är taggad!

Vi ses där :)


Fredagsmys med tjejerna.

Idag är det fredag och det betyder att jag är ledig! :) Har städat hela huset och pluggat så jag känner mig riktigt duktig.

Har tillbringat kvällen tillsammns med Pernilla, Emma och Linn. Vi har ätit en massa gott och sett på Sex and the city! :) Det är sjukt bra måste jag bara säga! och vi hade väl tänkt att se nästan alla säsongerna, men vi kom bara till avsnitt 7 på första säsongen sen orkade vi inte se mer. Är sjukt trött ikväll och blir att lägga sig tidigt.
Imorgon blir det krogen med Emma och Pernilla, det var länge sen så det ska bli toppen!

Godnatt och sov så gott, pusspuss!

Hejdåå!


Nu drar Emma och jag till Stockholm! :)

Kalas-tajm

hejhej.
idag har jag varit på kalas vid moster Ingela, grattis grattis än en gång :) blev en hel del tårta och så träffade jag favorit-kusinen anna med.
Och nu är det äntligen bestämt, jag och emma åker till Stockholm på torsdag morgon! :) Äntligen får man komma iväg från ön ett tag. Ska bli skönt, och sen ska vi shoppa massor och bara umgås! :D

Hörde även av från kära systeryster och ela idag. De är just nu i Luxemburg men imorgon klockan 13 går tåget till Paris. De har det toppen, och jag saknar dem till max!
Nu ska jag kolla på vänner, vi hörs. pusspuss

RSS 2.0