2:a advent

Snart är 2:a advent över och det har varit en väldigt bra dag! Jag, Anna och Linn började dagen med att baka lussebullar :). Blev många, fina och fula, men absolut goda bullar. Anna var rull-mästaren, jag sätta-i-russinen-mästaren och Linn skötte musiken och penslade dem innan dem skulle in i ugnen. Bra teamwork! Skulle sen på bio för att se A Christmas Carol i 3D, men det var en massa tekniska problem så vi fick pengarna tillbaka och en gratis biobiljett. Så nu kan vi se den nästa helg GRATIS istället, najs najs! Sen åkte vi hem till Martina där även Rickard, Mattias och Rebecca var och hade en mysig julfika med lussebullar, pepparkakor, glögg och snickers. Jätte mysigt och så kunde vi även se svenska 4:an. Snart är det dags att sova, imorgon blir det gym på morgonen med Lina och hennes kusin Sebastian och sen jobb 14-21 då jag har det avgörande provet i postkursen, wish me luck! ♥


Kommentarer
Postat av: Emelie

Ååh, vad mysigt ni har det!! Tänkte på dig igår, det var ju söndag, alexochemeliesöndag lixom... Vi får ta de nästa helg;) Kram!

2009-12-07 @ 12:47:51
URL: http://emeliewahlberg.blogg.se/
Postat av: moster G

Vilka små godingar ni fick till...ser väldigt mumsiga ut! Kram!

2009-12-07 @ 15:34:05
URL: http://rosorochruiner.blogspot.com
Postat av: Alexandra

Emelie: Ja, det var riktigt mysigt! :) Ja, det var lite tråkigt att vi missade en alexochemeliesöndag, vi får gottgöra det nu på söndag! :)



Moster G: Tack, dem är faktiskt väldigt goda och hade jag fått bestämma så hade redan dem redan varit uppätna ;). Kram!

2009-12-07 @ 21:12:30
URL: http://amilje.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0